12 d’octubre del 2011

DESPEDIDA ORIGINAL

Fa uns mesos varen obrir una botiga anomenada "The Cie Skateboard" a Olot; dedicada -com el seu nom indica- al món del "skate". Imagino que, com tot negoci que comença, tenien molt bones expectatives de vendre, però la realitat ha estat una altra i han hagut de tancar en poc temps. Llàstima.

A mi aquest esport no m'entusiasma però sempre fa pena quan veus que la gent obre negocis i al poc temps han de tancar portes.

El que he trobat més original ha estat la manera de "despedir-se" de la seva clientela potencial; han penjat a la porta el següent rètol:




Entenc que tracten als garrotxins de provincians i xenòfobs. Potser no hi ha per tant, no?





8 comentaris:

Garbí24 ha dit...

amb el missatge crec que no tenen ganes de tornar a obrir en molt de temps

Minnie ha dit...

Lo de massa innovadors pot ser...perquè una mica carques si que som,però lo de Barcelona m'hi sobra!de debò creuen que si fossin de Lleida ,per exemple, haguessin tingut més ventes?ho dubto...

yraya ha dit...

Una manera de rascar-se la granellada que tenen per tancar.

Lluis Massanés ha dit...

Jo deixaria de banda el rètol,potser han estat desafortunats, i ja està... El que si que em fa llàstima és el que dèieu, la gent que vol tirar endavant i no ho aconsegueix. Potser no és el tipus de negoci que podia crèixer ARA a Olot, però potser d'aquí a un temps hi tindrà el seu espai...A Barcelona, però, on no sembla que hi hagi espai per res més, la invasió de les fruiteries creix a cada dia que pasa. Al meu carrer han obert una al costat (si,si, al costat) d'una que ja hi era.I pels voltants, molt a prop, hi ha 4 més Com s'entèn? Si ,també es gent que vol tirar endavant , però jo em pregunto :Com s'ho fan?
I si voleu ,encetem el tema dels bars i restaurants , regentats ara per persones de la ètnia xinesa. Hi torno: Com s'ho fan?

GAIA ha dit...

Obrir una botiga només dedicada al món del Skater a Olot anava directa al fracàs. Ni molt menys crec que han tancant per ser de Barcelona. Quants xavals practiquen Skate a Olot/rodalies? Suposo que en n'hi ha perquè bé que han muntat una pista per practicar aquest esport a l'entrada de la ciutat però potser no en n'hi ha tants com perquè aquesta tenda subsistís. La idea no era dolenta sempre i quan haguessin vengut també altres articles d'altes esports. Em venen al cap 4 tendes d'esport a Olot i totes sembla que van rutllant.

Joan Rodó i Galiana ha dit...

Potser han tingut el què es mereixien..?

TICTAC ha dit...

No puc accedir a la teva entrada de "Xocolata de comerç just". Veig que has canviat la plantilla, potser és per això.

gerardeli ha dit...

No he canviat la plantilla...pots entrar des del feisbuc...

Related Posts with Thumbnails