30 de maig del 2009

MEDICINA DEL COR ÚNIC




Ahir al vespre vaig assistir a una xerrada ben particular, "convidat" per una coneguda a la qual no li retiraré l'amistat.
De fet, gairebé va ser una conferència, o un monòleg, impartida pel gurú Roy Littlesun: 73 anys, agricultor, mestre, guia i sanador.
Va parlar de temes interessants, com poden ser la pau mundial, l'alimentació saludable que hauríem de practicar, com hauríem de canviar aquest món corromput, la salut...

Va incidir en que si volem canviar el món, primer hem de canviar nosaltres interiorment, com a primer pas. I el món s'ha de canviar perquè el sistema vigent és del tot insostenible-inviable-corrupte-...
Tota la seva "filosofia" –diguem-ne- gira al voltant de la Medicina del Cor Únic i de la Dansa del Cor Únic. Conceptes que, en aquests moments, no em veig en cor d'explicar-vos i per això us convido a entrar en aquesta web, per si voleu aprofundir sobre el tema:

http://209.85.229.132/translate_c?hl=en&langpair=en|ca&u=http://www.shaketheanthill.net/&rurl=translate.google.com&client=tmpg&usg=ALkJrhgvpnoOy1xU2BMld0nTsWnkURyfeA


Com a resum de les idees que se'm van quedar podria dir-vos:

• L'alimentació que la gran majoria de nosaltres practiquem és merda: ens provoca malalties, ens embruta, afavoreix sistemes de producció aberrants i insostenibles... L'alimentació autèntica s'hauria de basar en els cereals integrals. De cultiu ecològic, naturalment.
• No serveix de res reciclar plàstic i paper: la producció d'aquests dos materials segueix augmentant dia rera dia. El plàstic que reciclem no serveix per tornar a fer més bosses o envasos. No es torna a integrar dins el cicle.
• Tots el missatges que ens arriben tipus "heu de consumir molt de calci, que va bé per als ossos", "la fruita porta moltes vitamines: menja'n!", "el fluor és bo per a les dents"... són falsos o estan manipulats. Tota la informació científica o mèdica, que tant a l'abast tenim tots actualment, és una gran mentida.
• No hi ha cap medicament (dels que podem comprar en farmàcies) que sigui bo per al cos. Els antibiòtics, en concret, són "anti-vida" i, per tant, són nefastos.

Tot aquest discurs anava acompanyat de referències constants al CREADOR, o sigui, el Deu que ens va parir a tots nosaltres. A mida que l'anava escoltant pensava que què hi feia jo allà: envoltat de gent baixada de les muntanyes o neorurals o hippies o digueu-lis com vulgueu (i no tinc res en contra d'ells, que consti). Era una secta? Es tractava de captar "clients"?
Va acabar tot i tots ens vàrem posar a ballar la Dansa del Cor Únic. Impressionant!!!
I com a "remate", el gurú va passar una bossa en la que cadascú hi posava "la voluntat" i va informar que el cap de setmana hi havia unes jornades intensives. Al mòdic preu de 30 eurus per càpita i dia, més 20 per la casa i el menjar.

Vaig marxar corrents de la sala i hores d'ara encara corro.

12 comentaris:

Thera ha dit...

Ostres Ginko, primer et llegia amb certa enveja, de fet jo també ho crec, en certa manera que estem una mica 'equivocats' respecte l'actual concepte de nutrició... però, el que em sap greu és que qualsevol, qualsevol dels intents que fas per veure una mica la llum acabaen fent sonar la guardiolaE I és que en certa manera jo entenc que al final a tots ens enlluerna la llum d'un gran Euro!!! Tu del 'guru' ara filtren les seves sàvies paraules, que tot sigui a fi de bé... i esborra l'episodi final que aquest és igual a tot arreu! :)

GAIA ha dit...

Jo també estava a la xerrada i tot s'ha de dir que ho vaig passar bé. Moltes de les coses que va dir son ben certes però difícils de seguir. Ja em diràs que ens hagem d'alimentar només de cereals integrals de cultiu ecològic! La veritat és que només veient al mestre et donaven ganes de seguir els seus consells. Ja firmo arribar als 73 anys com ell!
El ball va ser el remate final!
Per cert, te'n vas sortir prou bé! Je je je

gerardeli ha dit...

Sí que és veritat que moltes de les coses que va dir van d'acord amb el que penso, però són força inviables. I amb el que no estic d'acord és que es carregués la Medicina com ho va fer.
I gràcies pel compliment del ball!!!

yraya ha dit...

Pues a mi me ha pasado lo mismo, yo toda "bocabadada" con lo que explicabas, hasta que he llegado al final, no me extraña que salieras corriendo, jajaja.

GAIA ha dit...

ES va carregar la medicina perquè se suposa que si menges només cereals integrals de cultiu ecològic tota la vida no la necessitaràs pas.
Estic pensant en fer una escapadeta, un cap de setmana, a una d'aquestes xerrades per purificar la meva ànima, el meu cos i la meva butxaca. Ja ja ja

Garbí24 ha dit...

Xerrades pere omplir les butxaques ...i molts d'aquests quant surten , ni tant sols practiquen el que diuen

MIA ha dit...

ostres!!! el mes d'octubre faig uns cursets intensius de meditació, es clar també pagant, em sembla que m'ho pensaré!!!

Anònim ha dit...

jajjaja, encara ric, imaginant-te.
Home, lo de l'alimentació sana és cert i cuidar l'esperit ser menys materialistes... jo sóc farmacèutica i és cert que millor prendre els medicaments només quan calen, però aquest senyor hauria de saber que la "merda" de les farmàcies salva moltes vides cada any.
Mare meva i passant la bosseta de la voluntat, jajaja

:-)

Agnès Setrill. ha dit...

M'as fet riure molt, perquè m'he sentit indentificada en el fet de troba'm en situacions semblants, que em venen ganes d'explicar però seria llarg...
A les conferencies, xerrades i cursets de segons què, millor anar-hi ben calçat, sense efectiu a la cartera, i amb ganes de riure.

MARTELL DE REUS ha dit...

Nosaltres vam tenir una experiència semblant al Fonoll on vam fer-hi un curset sobre unes tècniques mil·lenàries orientals. El "mestre" ens va dir que podia passar dies i dies sense menjar alimentant-se només de l'aire que respirava, si a això hi afegim que no duia roba (com tots nosaltres) era evident que no li feien falta els diners. Els 30€ per cap pel curset van ser l'aportació cultural d'occident a l'esdeveniment.

gerardeli ha dit...

Ja veig que la pela és la pela...i no hi ha misticisme que la defugi.
Si és que ja ho dic jo, que hem de tornar a la societat de l'intercanvi!!!
Gràcies a tothom per participar.

Patrícia Montañés ha dit...

Uff! Una mica extremista aquest senyor, no? Cereals i prou? Jo no podria pas!

Related Posts with Thumbnails