23 de febrer del 2009

PARC NOU

Dissabte vaig fer algunes fotos al Parc Nou....






6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que boniques! Sobretot els contrallums.
Veig que el curs de fotografia comença a donar els seus fruits. Je je

Agnès Setrill. ha dit...

És molt maco!
És nou, o es diu així?
Si no és molt preguntar, on és?

gerardeli ha dit...

Hola Agnès!
El Parc Nou em sembla que és més vell que l'anar a peu; suposo que li ha quedat el nom de quan el van inaugurar. És un gran parc urbà que es troba a Olot: ple de grans esplanades d'herba, arbres monumentals i racons magnífics. Un lloc ideal per anar qualsevol època de l'any.
A Reus teniu algun parc gran on anar a passejar?

Agnès Setrill. ha dit...

Si, a Reus avui dia hi ha molts parcs, petits, grans, però quasi tots son nous, tret d'algún de petit que havia estat jardí d'algúna casa senyorial, que s'havia quedat intacte i que fà anys era a les afores de la ciutat, però ara semblen quasibé al centre :-( .

Thera ha dit...

A mi em van explicar que a Olot el Parc en sí on es feien petits concerts, sardanes,...on hom anava a passejar, festejar, prendre la fresca,... era el Parc Vell, és a dir, l'actual Plaça Clara i com a alternativa, amb el creixement de la ciutat, es va acondicionar l'actual Parc Nou (que com bé dius, de nou no en té res.

De tota manera és un lloc molt especial per a mi, m'agrada el clima d'aquest lloc, els matins del diumenge, les tardes d'estiu,... És un bon lloc per anar a llegir, pensar, passejar, amb els nens,... fins i tot hi he anat a fer tai-txí! (cap al vespre, quan és menys transitat).

MIA ha dit...

hola, és molt bonic el parc nou, m'ha recordat els bons moments que vaig passar amb els nens a l'estiu quan feia classes de plàstica, veníem aquí esmorcar i jugar una estona, recordo que jugàvem a amagar nos darrera els arbres i un nen buscava els seus companys... molts bons records. petonets!! mia

Related Posts with Thumbnails