10 de gener del 2009

MAQUINETES D'AFAITAR

Ja fa uns quants anys que m'afaito i no és per dir-ho, però crec que quan ho he fet la cara em queda bastant fina. Vaja, que no m'hi podria encendre una cerilla, com aquells vaquers de les "pel·lícules de l'oeste".

Les maquinetes d'afaitar que he tingut han estat totes força corrents, sense grans pretensions, diguem-ne. Ni cares ni barates. No en tinc cap queixa, d'elles: mai m'han deixat tirat ni a mig afaitar, mai han perdut el tall, mai s'han deixat cap pèl sense arranar.
No sé si últimament heu vist algun anunci d'aquests aparells. Jo si, i de vegades no sé si anuncien maquinetes d'afaitar o naus espacials: amb aquells primers plànols, amb aquelles imatges microscòpiques en 3D en que es veu el pèl aixecant-se del porus i sent tallat sense compassió, amb les ganivetes de disseny girant a tocar de la pell... Quin realisme!!!
Reconec que es fa difícil resistir a la temptació de fer-se amb aquest enginy: ha de ser quasi orgiàstic tocar-se la cara un cop afaitat. Les dones se't deuen tirar al damunt en veure't tan ben rasurat. L'èxit social ha d'estar a tocar de la mà després de fer servir una cosa així.
Jo, com tot això de l'èxit em fa mitja por, prefereixo seguir-me afaitant amb la meva vella i estimada PHILISHAVE DE LUXE...per si de cas.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No em diguis que no has provat encara la WILKINSON FX PERFORMER de doble fulla basculant amb banda lubricant?
I millor encara, la GILLETTE MACH 3de triple fulla, amb capçal mòbil en tres dimensions i altres innovacions?
Des de quan la teva PHILISHAVE DE LUXE et proporciona un afaitat tan flexible, adaptable, còmode, eficaç i suau?
Segur? Has pogut comparar?

gerardeli ha dit...

Ostres, jo, això del lubricant, pensava que era per altres menesters. Ara ja no podré dormir tranquil, pensant en la Wilkinson Performer....
El dia que inventin la maquineta amb plaques solars (com les calculadores), llavors sí que la provaré!!!!

zel ha dit...

No t'amoïnis, les afaitades, com més siderals, menys eficients...(o això diuen els meus fills...)
Petonassos!

Related Posts with Thumbnails