3 de novembre del 2008

RE-DESCOBRIR BARCELONA

Avui diumenge començo una mena de "repte": m'hi estaré dues setmanes a BCN, sense cap obligació de cap mena, sense haver de treballar, sense haver de patir per res (o quasi); vull dedicar-me a voltar i llegir, sobretot. Tinc moltes ganes de veure i conèixer allò que "em queda" de BCN, vull posar en ordre els meus pensaments i vull sentir-me bé.
Ja sé que sóc un pèl massa optimista, però per desitjar que no quedi!!!
Aquest vespre m'he instal·lat i vull fer una mena de diari de bitàcora: ara vaig a menjar panellets, que sento com em criden des de la cuina...

Bona nit!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé Ginkgo, veig que t'has encallat en el diari.... i jo que estava fent un seguiment de la teva estada a Barcelona. Serà, que no pares de voltar i llegir i no tens ni uns minutets per dedicar-li al bloc? Pensa que, els teus seguidors estan impacients per saber com et va per la ciutat comtal..
Desitjo de tot cor que aconsegueixis el que t'has proposat! T'ho mereixes de debò

Anònim ha dit...

Bon dia Ginkgo! He vist que em vas deixar un comentari ahir dimecres. Ja veus que, només em miro el teu bloc i efectivament estic en-callada en el meu i ni me'l miro, Bé, quan tingui "quelcom" interessant no pateixis que trobaré alguna estoneta per desencallar-me.

Anònim ha dit...

Ah, una altre coseta. He vist que en el meu bloc tinc 0 seguidors. M'agradaria que almenys n'hagués 1. je je

Related Posts with Thumbnails