6 de novembre del 2008

PERDÓ

Primer de tot demanar perdó al meu seguidor anònim. Miraré de seguir publicant el diari de les meves "memòries barcelonines".
Reprenent el fil del relat, puc dir que continuo visitant allò que m'havia proposat. Ahir dimarts vaig anar al Parc de la Ciutadella a gaudir del verd i a passejar per entre arbres i matolls. Preciós, tot i que una mica deixat, com tota la jardineria urbana que aquests dies vaig observant (deformació professional...). Tot seguit em vaig endinsar en el museu de zoologia; potser m'havia creat moltes expectatives, però la veritat és que em va decepcionar bastant. És com antic, com si de cop i volta tornessis 50 anys enrere: molta fusta per tot i vitrines (moltes) plenes d'animals dissecats i d'esquelets. No sé si és que un museu de zoologia no dóna per a més, però vaig trobar a faltar més eines interactives i didàctiques, més tocar i menys mirar. No vull estendre'm en el tema.
Per a demà dijous la previsió és el jardí botànic i un exposició sobre fibres vegetals i també voldria visitar les clavegueres (em consta que alguna part es pot veure...)
Ah, i aquesta nit he anat a un concert a la sala Apolo: el de "La troba kung-fu", ex "Dusminguet"; aquests nois de La Garriga ho fan de p... mare!!!! No hi cabia ni una agulla i no hem parat de ballar ni un moment.... Enhorabona!!!

Bé, ara ja he fet la meva part dels deures i vaig de cap al llit.

BON NUIT!!!! (i records al meu seguidor...)

Related Posts with Thumbnails